Q 1 : What is generally the size of a tour group?

Ans: Generally, the number of guest traveling varies depending on the destination. The average group size for the World Tour is between 40 to 47 and the Indian tour is between 28 to 56. However, if a particular tour gets an overwhelming response or if it is a special tour like My Fair Lady or Second Innings tour then the group size may go beyond the aforesaid group size.

Q 2 : Who would be my co-travelers?

Ans: Your co-travelers can be any individual, right from a professional C.A or Doctor to a teacher, a teenager, an artist, a politician, businessman, people of any religion, from any region, any language, etc. When you return from your dream holiday, we assure you that there will be additions to your friends' list.

Q 3 : Will it be possible to extend my stay at a destination?

Ans: You can extend your stay provided you intimate us of such extension at the time of your booking. Additional charges will be applicable. No extensions/alterations can be done when the tour is in progress.

Q 4 : Can I avail just a part of the tour?

Ans: It is not advisable to do tours partly as you won't be able to experience your dream destinations completely. Kesari offers you a wide range of products that suit your requirements. Our travel consultants will guide you on the same.  

Q 5 : Is the tour itinerary susceptible to last minute changes, as we need to plan our leaves & make necessary arrangements accordingly?

Ans: We do not change the itinerary nor date of the tour, however in case of force majeure events, circumstances force us to change the routing or date of the tour, as the case may be, just for your safety.

Q 6 : Can I incorporate any changes in my travel plan once the booking is done?

Ans: Yes, you can modify your booking or travel plan. There may be certain charges for modifications or for canceling the old booking and making new arrangements. The travel consultants at our offices will assist you with the same.

Q 7 : Is there any refund against cancellation?

Ans: Cancellation of the tour will attract certain cancellation charges. The travel consultant will give you the details about such cancellation at the time of booking or for more information on cancellation charges.

Q 8 : What are my options in the event that a tour receives less response?

Ans: Generally, we operate all the tours that we launch, however in some cases the total number of bookings fall below our prescribed minimum operating capacity, in such cases we give you options and then accommodate or merge your tour with other available tours. You may also opt for our customized packages in such cases, but the services like group games, group activities, meals, tour leader, etc may or may not be provided.

Q 9 : If I misplace my passport, what assistance will I be provided?

Ans: Ideally, only 1 Tour Leader is assigned to manage the group & since he has to follow the itinerary, the group may have to move ahead to the next destination while you may have to stay back at your current location - additional services will be on chargeable basis! Either we may be able to provide you with assistance - subject to availability & on a chargeable basis only - who'll assist you with all the required & necessary formalities like lodging a complaint / FIR at the nearest police station & securing a Landing Certificate from the Indian Embassy of the respective international destination.

Get Quote

Request Callback

Please Fill in the Details, Our Team will get back to you within 24hrs.